Samen staan we sterker!

Uitzendbureau Het Ambacht ziet, door haar intensieve contacten in de bakkerijwereld, een toenemende behoefte aan professioneel bedrijfsadvies. Om in die behoefte te voorzien zijn zij met ingang van februari 2015 een samenwerkingsverband aangegaan met GeeftGoedeRaad.

GeeftGoedeRaad is een platform van ervaren adviseurs, waar u als ondernemer terecht kunt voor uiteenlopende adviesvragen. Dit kunnen vragen zijn op het gebied van personeelsmanagement en organisatieontwikkeling, financiën en marketing en op het juridische vlak.

Door deze samenwerking is een krachtig totaalpakket ontstaan.

Het Ambacht is gespecialiseerd in het uitzenden van vak volwassen bakkers en banketbakkers (op uitzend- of payrollbasis), terwijl GeeftGoedeRaad u als ondernemer kan ondersteunen bij uw organisatie zelf.

Wanneer u als ondernemer snel antwoord nodig heeft op vragen, die niet tot uw dagelijkse gang van zaken behoren, kan het platform uitkomst bieden. Daar waar de ondernemer het gevoel heeft zich op glad ijs te bevinden, hebben de adviseurs van GeeftGoedeRaad ruime ervaring en kennis op het gebied van verander-management,  financieel management, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Deze kennis hebben zij al vele malen in de bakkerswereld succesvol ingezet.

De druk in de bakkerijwereld is de afgelopen jaren onverminderd hoog. Samen met GeeftGoedeRaad wil Uitzendbureau Het Ambacht ondernemers handvatten bieden met deze druk om te gaan en bij te sturen waar nodig.

Voorkomen is nog altijd beter dan genezen en door het aanbieden van dit adviesplatform hoopt Uitzendbureau Het Ambacht bakkerijen te ondersteunen in het omgaan met de veranderende markt zodat zij de bijbehorende uitdagingen het hoofd kunnen bieden.

Op de website van Uitzendbureau Het Ambacht is onder het kopje advies

terug te vinden welke adviseurs verantwoordelijk zijn voor GeeftGoedeRaad.

 

www.uitzendbureauhetambacht.nl

www.geeftgoederaad.nl

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *