Durft u te wachten tot het laatste moment?

Bespaart u onnodige kosten.

Door gebundelde kracht en vakmanschap zijn wij in staat een passende oplossing te bieden voor uw vraagstukken en daarmee uw bakkerijbedrijf sterker te positioneren in de markt.

Wie zijn wij?  Hans Lefeber van LEF-Advies, Onno Eijkelboom van EC Consultancy en (als adviseur:) Arjan van Luipen van Blat advocaten. Wij hebben ruime ervaring in de bakkerij branche.

 

LEF-Advies

LEF-Advies is gespecialiseerd in het ondersteunen van middelgrote en grote bakkerij bedrijven die, door onvoldoende tijd te weinig aandacht hebben (kunnen) besteden aan het managen van het bakkerij bedrijf, waardoor de groei nu stagneert. LEF-Advies onderzoekt de huidige cultuur binnen uw organisatie en begeleidt deze om te buigen naar de gewenste cultuur, wat leidt naar een beter rendement van de organisatie. Welk leiderschap is gewenst en functioneert uw leidinggevende naar die wens? Zitten de juiste mensen op de juiste positie; worden talenten volledig benut of speelt reorganisatie in uw gedachten?

LEF-Advies is aangesloten bij de  NVP:

Nederlandse vereniging voor personeelsmanagement en organisatieontwikkeling.

Lees meer op:  www.LEF-Advies.nl

 

EC Consultancy

EC Consultancy is een landelijk opererend adviesbureau gespecialiseerd in het ondersteunen van MKB ondernemers die in zwaar weer verkeren. De maatregelen die dan moeten worden genomen gaan vaak tegen uw natuur als ondernemer in. Het gaat immers niet om kansen en groei maar om bedreigingen en achteruitgang. EC Consultancy onderzoekt de mogelijkheden en helpt om uw onderneming weer levensvatbaar te maken. Maar ook wanneer de problemen al zo groot zijn dat een faillissement onafwendbaar is kunnen we vaak nog veel voor u betekenen. Wist u dat er veel gedaan kan worden om uw landing zo zacht mogelijk te maken? Ook kunnen wij een quick-scan uitvoeren van de kansen en risico’s voor uw onderneming. Voorkomen is immers beter dan genezen. Onze bedrijfsadviseur kijkt met een frisse blik naar uw onderneming en signaleert problemen tijdig.

Lees meer op: www.ec-consultancy.nl

 

Blat advocaten

Blat advocaten is een landelijk opererend, professioneel advocaatkantoor gevestigd in het midden van het land (Zeist). Blat advocaten is de preferred supplier van Geeftgoederaad.nl en kan worden ingeschakeld op het moment dat juridische actie gewenst of noodzakelijk is. Soms is het immers voor de levensvatbaarheid van een onderneming nodig om te sleutelen aan arbeidsvoorwaarden, te snijden in het personeelsbestand of is (gedwongen) ontslag van een werknemer belangrijk om de organisatie weer krachtig de toekomst in te laten gaan. Arjan van Luipen van Blat advocaten is ons aanspreekpunt. Hij is arbeidsrechtspecialist, aangesloten bij de VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland).

Lees meer op: www.blat.nl

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *